Vily & Vilky [ Vila ]

Vily & Vilky
Poloha
Všechny vily a vilky se nacházejí v klidné rezidenční oblasti Torre Suda přibližně 10 km od oblíbeného Gallipoli směrem na Mys Santa Maria di Leuca na pobřeží Jónského moře. Pobřeží je zde tvořeno nízkou plochou skálou, která umožňuje snadný vstup do moře. Písečné pláže jsou od letoviska vzdáleny přibližně 5 km.
V letovisku je k dispozici obchodní centrum, bar, restaurace a sportovní centrum s tenisovými kurty, fotbalovým hřištěm a dětským koutkem.

Ubytování a typologie vilek

Vilky - Typ A (pro 6 osob) - nově dokončený uzavřený komplex třípokojových řadových vilek situovaných přímo u moře (cca 20 m), takže většina z nich má částečný výhled na moře. Všechny jsou velmi vkusně a moderně zařízené. Skládají se z obývacího pokoje s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem, ložnice s manželskou postelí a pokoje se dvěma samostatnými lůžky. Disponují dobře vybavenou kuchyňkou, sociálním zařízením, terasou se zahradním nábytkem, zahradním grilem, venkovní sprchou a uzavřeným parkovacím místem.

Vily - všechny velmi prostorné a funkčně zařízené umístěné ve vlastních uzavřených zahradách 10 - 100 m od moře, disponují vlastním parkovacím místem nebo garáží, zahradním grilem, venkovní sprchou.

Vila - Typ B (pro 6 až 8 osob) - řadové vily v zahradě po dvou: obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem, 3 ložnice, plně vybavená kuchyně, 2 sociální zařízení.

Vila - Typ C (pro 8 až 10 osob) - samostatné vily: obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem, 3 ložnice, plně vybavená kuchyně, 2 sociální zařízení.

Vila - Typ D (pro 8 až 10 osob) - samostatné vily: obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkovým gaučem, 3 ložnice, plně vybavená kuchyně, sociální zařízení.

Vila - Typ E (pro 10 až 12 osob) - samostatné vily: obývací pokoj, 4 ložnice, plně vybavená kuchyně, jídelna, 3 sociální zařízení.

Hodnocení
- sportovní vyžití
- vhodné pro rodiny s dětmi
- ubytování až 12 osob
- nedaleko centra
- v blízkosti moře
Vily & Vilky

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.Shenkos.cz
Typ záznamu: Vila
AKTUALIZACE: uživatel č. 685 org. 56, 09.02.2005 v 08:20 hodin