Víza Království perníku®

Upozornění na stojce s programem Království perníku
Důležité upozornění v řeči domorodého obyvatelstva Království perníku, z. s., a pro cizince z Čech, Německa a Anglie


Celnice KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., nemá stálou provozní dobu, ale úřaduje zpravidla půl hodiny před začátkem zážitkového programu, který je pro konkrétní dny a hodiny ohlášen na www.pernikova-chaloupka.cz. Přednostně obsluhuje držitele internetových rezervací.

K zaplacení vstupního víza přistupujte jednotlivě nebo v malých skupinkách (se společnou peněženkou).

Zakoupením vstupního víza vyjadřujete souhlas s anonymním testovacím členstvím v klubu KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., a získáte právo zúčastnit se klubového zážitkového programu v roli, kterou si vyberete a na kterou jako bonus dostanete přiměřené rekvizity sociálních dávek Divadla Království perníku (DKP) k vašemu užitku v aktuálním kurzu 1 DKP = 5 CZK.

Minimální výše vstupního víza bez DKP činí 30 Kč/osoba jakéhokoliv věku. Umožňuje pouze vstoupit na území Království perníku, využít WC a jako "kompars" pozorovat, jak ostatní domorodci a cizinci žebrají, prosí a poroučejí spotřební rekvizity za DKP.

 Vstupní vízum Zážitková role Bonus (DKP na spotřební rekvizity)
 ZDARMA
 domorodec ---
 30 Kč
 kompars ---
 50 Kč
 žebrák 10 dávek Království perníku (DKP)
doporučujeme 150 Kč
 Jeníček či Mařenka program Muzea perníku v Perníkové chaloupce
 (v hodnotě 30 DKP, vhodné pro dospělé a děti od 4 let věku)
 250 Kč
 rytíř se sluhou
 50 dávek Království perníku
 500 Kč
 hrabě s družinou
 100 dávek Království perníku

K programu Muzea perníku: zatímco pro malé "Jeníčky a Mařenky" ve věku od 4 let je připraveno neobvyklé zamyšlení nad pohádkou "O perníkové chaloupce", dospělé zaujme historie perníkářského řemesla a pardubického perníku s předvedením tradičního řemesla v Perníkářské dílně Ježibaby, a také velká výstava mistrovských perníků z různých soutěží (vstupní vízum činí 150 Kč/osoba jakéhokoliv věku, při internetové rezervaci pouze 100 Kč/osoba jakéhokoliv věku).

Klub KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., je nevýdělečná (nezisková) právnická osoba, založená dle § 214 a § 3025 zákona č. 89/2012 Sb., sloužící svým členům v rozsahu jimi zvolené zážitkové role a s ní spojeného finančního příspěvku. Hlavním zdrojem příjmů klubu jsou proto členské příspěvky (vstupní víza), které i s případnými dalšími příjmy musejí být v plné výši použity k úhradě spotřebovaných rekvizit (životních dávek) a ostatních nákladů s realizací účelu klubu.

Zážitkový program je přístupný pouze pro členy KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., neboť jeho klubovna není provozovnou dle § 17 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání, a ani neslouží k poskytování stravovacích služeb spotřebitelům ve smyslu Nařízení ES č. 178/2002 a definice § 23 odst. 1 zákona č. 258/2000 Sb.

Každý je povinen dodržovat stanovy KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., provozní řád a pokyny domorodců. Každá osoba vstupující do klubovny souhlasí bez dalšího upozornění s bezplatným využitím svého obrazu nebo podobizny jako součásti jakéhokoli obrazového záznamu, přenosu či reprodukce pro dokumentární i propagační účely spolku. Za peníze a cenné věci včetně jízdních kol si každý ručí sám, klub nenese odpovědnost za jejich případnou ztrátu. Dětem je návštěva klubovny dovolena jen v doprovodu osoby starší 18 let, která za ně nese plnou zodpovědnost. Každý se musí ve vlastním zájmu pohybovat tak, aby se vyvaroval případného úrazu. Klub nenese odpovědnost za škody, poranění a úrazy, které by vznikly neopatrností nebo nedodržováním pokynů. Je zakázáno jezdit na kole po trávě a znečišťovat venkovní i vnitřní prostory pliváním, výkaly a odhazováním nedopalků i jiných odpadků. WC je zdarma v Perníkové chaloupce.