Modul panoramatických fotografií a 3D fotografií

Doménová koule, prezentace, weby, Zlínský kraj, web kraje, různé domény
Nadšení tvůrci prezentací již po několik let vytvářejí panoramatické fotografie, které jsou skvělým nástrojem pro přiblížení interieru či exterieru prezentované lokality. Tyto si lze prohlédnout jako široký souvislý pás nebo - a to je zajímavější - nechat
Nadšení tvůrci prezentací již po několik let vytvářejí panoramatické fotografie, které jsou skvělým nástrojem pro přiblížení interieru či exterieru prezentované lokality. Tyto si lze prohlédnout jako široký souvislý pás nebo - a to je zajímavější - nechat tento pás promítat v ohraničeném okně; toto promítání pak ovládá uživatel prezentace resp. návštěvník webové stránky.
Panoramatické fotografie jsou původně "jen" širokoúhlé fotografie (vzniklé spojením několika fotografií). S rozvojem prezentačních technologií se dostala ke slovu tzv. 360°-panorama. Tento typ přináší divákovi úplnou svobodu "rozhledu" z daného místa.



Další, u nás zatím málo rozšířenou prezentační metodou, je tzv. 3D-foto. Virtuálním předmětem je možno otáčet v osách a získat tak ucelenou představu o jeho prostorovosti. Prezentace lze vytvořit dvěma způsoby: nafotografovat předmět a sofistkovaným softwarem z něj spočítat "drátěný" model, ten potáhnout texturou. Nebo nafotografovat předmět a snímky nechat promítat jako "filmovou animaci". V obou případech se jedná o složité a na přesnost náročné metody.
Doménová koule, prezentace, weby, Zlínský kraj, web kraje, různé domény

3D fotografie

3D fotografie umožňuje zobrazit předměty prostorově pomocí otáčení okolo osy a dovoluje divákovi vytvořit si celkovu představu o jeho vzhledu. Náročná fotografická a animační technologie umožnila zobrazovat jedinou 3D fotografií předmět ze všech stran.
Doménová koule, prezentace, weby, Zlínský kraj, web kraje, různé domény

3D zobrazení lidí

Naprosto jedinečným je 3D foto lidí. Výsledný 3D snímek umožňuje otáčení okolo svislé osy. Ze včech stran si tak můžete prohlédnout osobu do všech detailů. Na památku si můžete nechat 3D vyfotografovat i Vy, nebo tímto naprosto ojedinělým způsobem nechat
Doménová koule, prezentace, weby, Zlínský kraj, web kraje, různé domény

Panoramatické fotografie

Svět, ve kterém se pohybujeme a který vnímáme, je trojrozměrný. Cílem webu panoramafoto.cz je propagace pokročilých fotografických technologií využívaných pro přiblížení trojrozměrného světa při tvorbě internetových a multimediálních prezentací.

Technické možnosti zobrazení 3D objektů

Vytvoříme Vám interaktivní prezentaci Vašich výrobků které můžete umístit na web, CD, nebo je prezentovat na Vašem PC. Můžete je také po internetu poslat mailem, nebo prostřednictvím e-komerčních propagačních materiálů.