3D fotografie

Doménová koule, prezentace, weby, Zlínský kraj, web kraje, různé domény
3D fotografie umožňuje zobrazit předměty prostorově pomocí otáčení okolo osy a dovoluje divákovi vytvořit si celkovu představu o jeho vzhledu. Náročná fotografická a animační technologie umožnila zobrazovat jedinou 3D fotografií předmět ze všech stran.
Náš svět je prostorový. Fotografie dokáže představit svět ve dvou dimenzích. Teprve 3D fotografie přinesla prostor i na obrazovky počítačů a zobrazovacích zařízení.

3D fotografie umožňuje zobrazit předměty prostorově pomocí otáčení okolo osy a dovoluje divákovi vytvořit si celkovu představu o jeho vzhledu.

Náročná fotografická a animační technologie umožnila zobrazovat jedinou 3D fotografií předmět ze všech stran.

Tato 3D fotografická technologie je obrovským posunem v prezentaci objektů. Její možnosti se uplatní především v reklamě, průmyslu, zdravotnictví, školství, modelingu, nebo vědě.

3D fotografie umožňuje prostorově představit například:
- výrobky spotřební elektroniky
- průmyslové výrobky
- portavinářské výrobky
- obuv
- keramiku a sklo
- sochařská díla
- muzeální exponáty
- oděvy
- hračky
- dekorativní předměty pro domácnost
- reklamní předměty
- vozidla a motocykly
- vše co je prostorovéa doposud mohlo být zobrazováno jen ve dvou rozměrech

3D zobrazení je ideální například pro:
- internetový prodej výrobků na vlastních stránkách
- on-line obchody a katalogy
- prodagační CD, nabídkové maily a e-komerci
- prezentace výrobků na přednáškách, školeních, promoakcích, veletrzích a výstavách
- při firemních školeních
- při představení výrobků a technologií obchodním partnerům nebo zákazníkům ...

3D fotografie zhotovujeme přímo z dodaných předmětů nedestruktivní cestou ve vysoké kvalitě zobrazení.

Bez obav z poškození vytvoříme modely i z velmi drahých předmětů, nebo muzeálních exponátů historicky nedozírné hodnoty.

Jsme schopni připravit 3D fotografie předmětů velkých jen několik milimetrů až po předměty velkosti auta, váhy několi gramů až několik tun ....

3D fotografie připravíme tak, aby mohly být použity přímo ve Vašich www stránkách. Soubory 3D fotografií mohou být uloženy u Vás, nebo mohou být uloženy na našem serveru a do Vašich stránek od nás načítány. Můžeme Vám vytvořit i kompletní www stránky a další projekty.

Naše 3D fotografie umožňují i další využití jako je například vytváření propagačních CD, DVD, zasílání mailem atd. Jsme schopni pro Vás zpracovat rozsáhlé multimediální projekty na CD nebo DVD a provést jejich duplikaci včetně potisku nosiče a obalu. Jsme připraveni pro Vás vytvořit i náročné přednášky, firemní prezentace, propagační a nabídkové katalogy a další elektronické aplikace.

Všechny realizované projekty automaticky prezentujeme i na www.PanoramaFoto.cz

Připravili jsme pro Vás několik malých ukázek 3D zobrazení předmětů z různých obalstí lisdké činnosti. Realizované projekty naleznete v kapitole PROJEKTY na www.PanoramaFoto.cz